Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Družabno srečanje Rogla 2016

22. junija, 2016

V soboto, 18. junija je potekalo na Rogli tradicionalno družabno srečanje našega sindikata.  Letošnje srečanje je imelo eno posebnost. Udeležili se ga kar štirje železniški sindikati in sicer poleg našega še članice in člani iz Sindikata vzdrževalcev Slovenskih železnic, iz Sindikata delavcev železniške dejavnosti Slovenije in iz Sindikata uslužbencev železnic. V zelo lepem vremenu se nas je na Rogli zbralo okrog 600. Tudi letos  so bili  z nami  gostje, mislim da lahko rečem kar prijatelji iz Poljske, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Na Rogli sta bila med drugimi z nami tudi pomočnik direktorja  SŽ- Infrastruktura d. o. o., mag. Borut Dolanc in vodja sekretariata SŽ- Infrastruktura d. o. o., ga. Iris Dejak.
Zabaval nas je ansambel Mladi gamsi in posebna glasbena gostja Natalija Kolšek, ki je tudi vodila srečelov z bogatimi nagradami.
Naši gostitelji  so se, tako kot preteklo leto, zelo potrudili, da nam je bilo na Rogli  prijetno in smo se z lepimi občutki zvečer vračali domov.

Besedilo: Miran Prnaver

Foto: Robert L. Horvat, Edvard Kostič, Stanko Zebec,  Adolf Teržan in Miran Prnaver

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.