Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Predstavitev OO Postojna

SEDEŽ OO:

OO Postojna ima sedež na postaji Postojna, v prostorih SVOP.

E-pošta: szpsoopostojna@gmail.com

Predsednica  OO:

Vera Opatić – prod. v PIC  na postaji Postojna.

Kontakt: 041 349 239

E-pošta: vera.opatic@gmail.com

 

Podpredsednica OO:

Silva Kristan, koordinator 3

Kontakt: 051 311 159

Člani OO:

Članstvo v našem odboru izhaja pretežno iz prometne strukture. Pri nas pa so tudi profili ostalih služb, ki so zelo dobrodošli.

Zemljepisno območje OO:

OO Postojna zajema območje, zemljepisno gledano železniško infrastrukturo, od postaje Brezovica do postaje Ilirska Bistrica in Sežana.

Glavne dejavnosti OO:

Poleg tega, čemu je sindikat namenjen, so naše dejavnosti usmerjene tudi v to, da se našim članom ponudi vsaj nekaj zabave, oziroma čim več druženja med seboj, saj se tako ohranja kolektivni duh, ki je prepotreben v teh politično razburkanih časih.
Za osmi marec, naše članice obdarimo s krajšim izletom, spomladi imamo lažji pohod, jeseni pa pokušino vina – odpravimo se na »OSMICO«, vmes pa se odpravimo na barko ali pa si privoščimo piknik. Ob koncu leta pride tradicionalna NOVOLETNA ZABAVA, ki je nedvomno zelo uspešna.  To je v glavnem »rdeča nit« delovanja našega OO, vmes pa lahko presenetimo še s kakšnim izletom. Seveda se z veseljem udeležimo prireditev v organizaciji glavne pisarne.

Zapisnik OO Postojna 19.04.2017

Zapisnik OO Postojna. 06.02.2017

Zapisnik OO Postojna. 08.12.2016

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.