Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Predstavitev OO PO Maribor

SEDEŽ OO:

OO PO Maribor ima svoj sedež v Mariboru, svojo pisarno pa ima v CVP Maribor.

Predsednik OO:

Primož Novak, progovni prometnik
Kontakt: GSM 041 590-958
E-pošta: prima.juve@gmail.com

Blagajnik OO:

Franc Kolarič progovni prometnik.

Zemljepisno območje OO:

V našem OO so vključene članice in člani iz celotnega območja delovanja prometne operative Maribor, hkrati pa pokrivamo širok spekter poklicov, kot so: transportni komercialist, dispečer SNEV, progovni prometnik, vlakovni dispečer, prometnik in starejši dispečer, kar tudi nakazuje na naše stališče, da samo sodelovanje vseh profilov prinese zadovoljivo reševanje tekočih zadev in problemov, ki pojavljajo vsak dan.

Glavne dejavnosti OO:

Letni program aktivnosti OO za članstvo obsega reševanje tekočih zadev, ki so vezane na delovne pogoje, tehnologijo dela, plačno politiko in socialne razmere. Od aktivnosti, ki pa so namenjene za skupno druženje in sodelovanje imamo ustaljen sledeči vozni red:

  • obdaritev članic v mesecu marcu,
  • poletni piknik,
  • jesenski izlet (Martinovanje),
  • novoletna zabava,
  • obdaritev vseh, ki so v službi 31.12/01.01. in 01.01.OO vodi in usmerja pri delu izvoljeno vodstvo, ki se trudi izpolniti zahteve in tudi želje vseh članic in članov. Pri povezovanju in medsebojnem sodelovanju pa se predvsem trudimo enakopravno obravnavati vse zaposlene. Trudimo pa se, da so vse aktivnosti organizirane tako, da se jih lahko udeleži čim večje število članic in članov.

 

 

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.