Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

SEDEŽ OO:

OO Pragersko ima sedež na postaji Ptuj, kjer imamo svojo sindikalno pisarno
Naslov: Rogozniška cesta 21  2250 Ptuj

PREDSEDNIK OO:

Predsednik je BORIS KOLMAN, prometnik postaje Središče
Kontakt : GSM 051 457 575
E-pošta: boris.kolman@gmail.com

PODPREDSEDNIK OO.

Podpredsednik je ROLAND ČONTALA, prometnik postaje Hodoš

Kontakt: GSM 041 592 693

E-pošta: roland.contala@siol.net

 

ČLANI OO:

Sestava članstva je zelo raznolika tako najdemo v sestavi članstva : prometnike,premikače, potniške blagajnike, skladiščnike in komercialiste. Jedro območnega odbora je sestavljeno iz petih zaupnikov: Zebec Stanko, Borut Jug, Jocić Desimir, Dejan Car in Čontala Roland.

ZEMLJEPISNO OBMOČJE:

OO Pragersko pokriva velik del severne in severovzhodne Slovenije, od Pragerskega do Središča ter od Ormoža preko Murske Sobote do Hodoša. Zajema postaje: Pragersko, Kidričevo, Ptuj, Moškanjci, Ormož, Središče, Ljutomer, Murska Sobota, Hodoš in Lendava.
V sled modernizacije proge  Pragersko – Ormož – Hodoš in vklopa omenjena proge v center daljinskega vodenja v Maribor, so postaje Kidričevo, Ptuj, Moškanjci, Ormož, Ljutomer in Murska Sobota nezasedene oziroma se zasedajo s prometnim osebjem po potrebi.

GLAVNE DEJAVNOSTI:

Redno se dobivamo na sestankih OO kjer rešujemo aktualna vprašanja. Organiziramo kopanje v izbranih kopališčih. V zgodnji poletnih dneh organiziramo piknik ali izlet ter kolesarjenje. Ob koncu leta pa je najbolj obiskana prireditev naše OO občni zbor, ki ga razdelimo na uradni in zabavni del. V sklopu OO imamo organizirano blagajno vzajemne pomoči z imenom Šparovček

 

Ormož pred obnovo januarja 2004
Ormož pred obnovo decembra 2005

 

 

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.