Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

SEDEŽ OO:

OO Pragersko ima sedež na postaji Ptuj, kjer imamo svojo sindikalno pisarno.
Naslov: Rogozniška cesta 21, 2250 Ptuj

PREDSEDNIK OO:

BORIS KOLMAN, progovni prometnik Pragersko-Hodoš
Kontakt: 051 457 575
E-pošta: boris.kolman@gmail.com

 

PODPREDSEDNICA OO:

SUZANA SLATINŠEK, prometnica postaje Pragersko
Kontakt: 031 376 234
E-pošta: suzana.slatinsek@telemach.net

 

PREDSEDNIK NO OO:

ROLAND ČONTALA, prometnik postaje Hodoš
Kontakt: 041 592 693
E-pošta: roland.contala@siol.net

 

ČLANI OO:

Sestava članstva je zelo raznolika. Tako najdemo v sestavi članstva: progovne prometnike, prometnike, premikače, potniške blagajnike, skladiščnike in komercialiste. Jedro območnega odbora je sestavljeno iz petih zaupnikov: Boris Kolman, Igor Borko, Dejan Car, Roland Čontala in Suzana Slatinšek .

ZEMLJEPISNO OBMOČJE:

OO Pragersko pokriva velik del severne in severovzhodne Slovenije, od Pragerskega do Središča ter od Ormoža preko Murske Sobote do Hodoša. Zajema postaje: Pragersko, Kidričevo, Ptuj, Moškanjci, Ormož, Središče, Ljutomer, Murska Sobota, Hodoš in Lendava.
Zaradi modernizacije proge  Pragersko – Ormož – Hodoš in vklopa omenjena proge v center daljinskega vodenja v Maribor, so postaje Kidričevo, Ptuj, Moškanjci, Ormož, Ljutomer in Murska Sobota nezasedene oziroma se zasedajo s prometnim osebjem po potrebi. Tudi postaja Lendava je zasedena le še po potrebi.

GLAVNE DEJAVNOSTI:

Trudimo se sproti reševati križe in težave svojih članov, sami ali v sodelovanju z glavno pisarno. Za direkten kontakt s svojimi člani poskrbimo tako, da večkrat na leto organiziramo
srečanja v obliki piknika, izleta ali kolesarjenja, vsak konec leta pa imamo še občni zbor, ki mu sledi novoletna zabava. Posebej obdarimo svoje članice za njihov praznik Dan žena in člane, ki so v službi na Novoletno noč.

POSEBNOSTI:

Zaradi boljšega sodelovanja in osebnega stika med delavci, se pri organizaciji nekaterih srečanj združimo tudi z OO PO Maribor in OO Maribor.
Vsak član OO Pragersko, ki gre v pokoj, dobi uro v obliki prometniškega loparčka, ki teče nazaj.

Pragersko:
Kidričevo:
Ptuj:
Moškanjci:
Ormož:
Ljutomer:
Murska Sobota:
Hodoš:
Središče:
Arhiva:
Ormož pred obnovo januarja 2004
Ormož pred obnovo decembra 2005

 

 

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.