Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Družabno srečanje Kranjska Gora 2017

25. junija, 2017

Po dveh letih naših tradicionalnih srečanj na Rogli smo se letos na lepo sončno soboto, 17. junija, srečali v Kranjski Gori. Srečanja so se udeležili članice in člani našega Sindikata železniškega prometa, Sindikata vzdrževalcev Slovenskih železnic in Sindikata uslužbencev železnic. Z nami so bili tudi tuji gostje iz Poljske, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Hrvaške. Udeležba na srečanju je bila zelo dobra, prav tako organizacija ter prostor (dvorana Vitranc) in pogostitev. Ogledali smo si tudi Nordijski center Planica, s tujimi gosti pa obiskali še Zelence (izvir Save Dolinke) in jezero Jasna nad Kranjsko Goro.
Na srečanju smo izvedli tudi nagradno žrebanje (dobitki so bila počitnikovanja v naših počitniških kapacitetah) in se nekdanjemu predsedniku SŽPS Matjažu Skutniku zahvalili za njegovo delo v času vodenja sindikata. Ljubitelji nogometne žoge so svoje moči in znanje pokazali na bližnjem igrišču.
Za zabavo je poskrbel ansambel Murni, piko na i pa je vsekakor dodala popularna pevka Saša Lendero s svojim nastopom, s katerim nas sicer ni spravila »na kolena«, ampak na noge.

Besedilo: Miran Prnaver
Foto: Robert L. Horvat, Miran Prnaver in Jure Buzar

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.