Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Predpraznično srečanje OO SŽPS Zidani Most

9. januarja, 2016

Tako kot vsako leto, smo se članice in člani OO Zidani Most srečali ob iztekajočem se letu. Dobili smo se v petek,  18. 12. 2015,  v Sevnici.  Na tej lokaciji smo bili že pretekli dve leti.
Najprej smo v  Bowling De luxe  na treh stezah dve uri »bowlali«. Bowlinga se je udeležila večina prisotnih članic in članov. Glede na naše amaterske izkušnje, so  bili rezultati na zelo zavidljivi ravni. Saj so naše krogle, vsaj pri nekaterih tekmovalcih, zbijale vseh deset kegljev.  Ni pa šlo za pravo tekmovanje, ampak res za prijateljsko druženje. To se  je videlo tudi po tem, kako smo bili vsi veseli, če je komu uspelo zbiti večino ali vse keglje.
Po dveh urah  bowlanja smo se prestavili nekaj sto metrov  naprej v pizzerijo Rondo.
Pridružilo se nam  je še nekaj članov, ki so prišli iz dnevne izmene, prispel je tudi naš predsednik sindikata Matjaž Skutnik.
Med zasluženo večerjo je predsednik OO Miran Prnaver povedal par pozdravnih besed, izrazil je veselje nad zelo dobro udeležbo na  srečanju in voščil ob prihajajočih praznikih.  Posebej je pozdravil in se zahvalil trem prisotnim članom, ki so v mesecu decembru zaključili svojo dolgoletno aktivno pot na železnicah. Zaželel jim jih zdrav in lep upokojenski staž ter da bi se še večkrat srečali in skupaj obujali spomine na več ali manj lepe železničarske čase.  Za njim je besedo povzel še Matjaž Skutnik. Na kratko je strnil dogajanje v  letu 2015  na železnici in se dotaknil aktivnosti našega sindikata. Naštel je bistvene uspehe, ki smo jih sindikati dosegli na SŽ. Prav posebej je poudaril in se zahvalil za odličen rezultat na novembrskih volitvah v svet delavcev naše odvisne družbe SŽ-Infrastruktura, d. o. o. Seveda pa se bo potrebno v prihodnosti  še kar naprej truditi, delati in ne zaspati na preteklih lovorikah.
Po okusni večerji  se je nadaljevala  vesela debata, vse članice in člani so prejeli darilo sindikata, ki je bilo letos sestavljeno tako iz darila, ki ga je prispevala glavna pisarna, kot tudi daril, ki  jih je svojim zvestim članom namenil po sklepu zadnje seje območni odbor Zidani Most. In v takem prijetnem vzdušju se je ura kar naenkrat približala polnoči, ko smo naše srečanje zaključili.
Do konca naslednjega leta, ko se predvidoma zopet srečamo na podobnem srečanju, pa upamo in si želimo, da bi bili zdravi in zadovoljni tako na delovnim mestih kot v svojem osebnem življenju.

Miran Prnaver

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.