Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Družabno srečanje sindikata SŽPS na Rogli

24. junija, 2015

V soboto, 20. junija, je na Rogli potekalo družabno srečanje vseh članic in članov našega sindikata. Srečanje smo organizirali skupaj s partnerskim sindikatom SVSŽ (Sindikat vzdrževalcev Slovenskih železnic).  Z nami so bile tudi delegacije iz sorodnih železniških sindikatov iz Poljske, Srbije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.
Poleg druženja in družabnih iger smo svečano obeležili 25-letnico delovanja našega sindikata. V kulturnem programu so nastopili Folklorna skupina Skomarje in humorist Jurij Vodovnik. Poleg slavnostnih nagovorov predsednikov obeh sindikatov – Matjaža Skutnika in Aleksandra Šmida – je prisotne pozdravil direktor SŽ – Infrastruktura, d.o.o., Matjaž Kranjc. Maja Oderlap je povezovala program ter nam tudi zapela. Na prireditvi nas je zabaval ansambel Nalet. Ob koncu uradnega dela je sledil še bogat srečelov in podelitev priznanj najboljšim ekipam v družabnih igrah.

Miran Prnaver

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.