Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Kolesarjenje po Primorski

4. septembra, 2013

V soboto, 31.08 2013, je potekal kolesarski maraton SŽPS in SVSŽ. Start je bil na železniški postaji Postojna. Na prizorišču nas je pričakalo lepo  število udeležencev,  zbralo se nas je kar 17. Udeleženci so prišli iz cele Slovenije, vreme je bilo čudovito, trasa odlična, po celi poti nas je z okrepčilom oskrboval ekonom Tomaž. Pred startom smo pogledali še center vodenja prometa v Postojni ter se ob spremstvu kolegov iz Postojne seznanili z njegovim delovanjem.

Kolesarska pot nas je vodila mimo Razdrtega, Podnanosa do Vipave, kjer smo opravili krajši ogled mesta ter naprej do Ajdovščine na planirani postanek in kavico.

Iz Ajdovščine proti Predmeji, najbolj zahtevnem delu naše kolesarske poti, smo se podali polni optimizma, da bomo vsi ta del uspešno prekolesarili. Naš oskrbnik, z napitki in hrano, je obljubil velikanski sendvič vsakemu, ki bo prikolesaril na vrh.

Žal se eni starajo in je to bil za njih velik izziv, ki ga niso zmogli. Bog pomagaj, zato pa je spremljevalni avto, da pomaga tistim kolesarjem, ki potrebujejo pomoč.

Od Predmeje do Logatca, kjer nas je čakalo zasluženo kosilo, je vse potekalo tekoče.

Na koncu se moramo zahvaliti organizatorjem in pomočnikom pri organizaciji ter seveda s skupno željo, da se še v večjem številu zberemo tudi naslednje leto in na drugem koncu naše čudovite Slovenije (mogoče na štajerskem koncu).

Lekso Stanojević

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.