Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Ob jubilejni, stoti številki Prometnika

28. junija, 2013

Kot odgovornemu uredniku, mi je v veliko veselje napisati nekaj stavkov ob naši stoti številki »Prometnika«. V mesecu aprilu, leta 1994, je naš sindikat začel izdajati svoje glasilo z naslovom Prometnik. Danes pa smo pred  izdajo jubilejne številke. Glasilo je svojo pot začelo na štirih straneh v črno beli tehniki, v računalniškem programu Word. Počasi je napredovalo, se debelilo in postajalo je vedno bolj pisano.

Veseli smo, da ga poleg članov radi prebirajo tudi vsi drugi zaposleni na železnici. Posebaj pa smo veseli in ponosni, ko ga ima v rokah marsikdo, ki nima direktne povezave z našim podjetjem.

Ker radi pravimo, da je poleg dela v življenju potrebno tudi praznovanje, je prav, da smo se tega jubileja spomnili v sklopu mednarodnega športno družabnega srečanja, ki je potekalo v soboto, 08.06.2013, v Ljubljani. Zahvalil bi se vsem dosedanjim urednikom, oblikovalcem in fotografom, kateri so in še skrbijo za besede, stavke, članke, oblikovanje in sliko, torej za našo prepoznavnost, za predstavitev problematike, aktivnosti, katere se odvijajo v sklopu sindikata, območnih organizacij in še in še.

Iskreno bi se želel zahvaliti za ves trud tistim, ki so ga že vložili v Prometnika: Ivan  Šenkiš, Izidor  Sotlar, Franc Kovšča, Irfan Jakupović in Dario Humar, in tudi tistim, ki ga še vlagate – sedanji uredniški odbor in dopisniki:  Marjan Mally,  Zdravko Munda,  Robert L. Horvat, Damjan Rak, Suzana Slatinšek, Bojana Kocjančič in Miran Prnaver.

Beseda hvala je premalo, pa vendar pomeni veliko, če je iskrena.

Matjaž Skutnik

Predsednik SŽPS

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.