Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Športno družabno srečanje članic in članov SŽPS 2013

24. junija, 2013

Kar je najbolj pomembno za začetek tega članka je to, da smo na skupnem športno družabnem snidenju članic in članov SŽPS, ki je tudi letos potekalo v športnem parku Modra laguna v Ljubljani, imeli toplo in sončno vreme, ki ga je sicer bolj proti koncu pokvarila malo večja nevihta, med katero tudi sodre ni manjkalo. Verjamem, da to dobrega vzdušja ni zmotilo morda nas je naredila nervozne bolj tiste, ki smo bili tam s svojim osebnim avtomobilom. Ker imamo letos več dežja kot sonca, smo se odločili, da se tako malica kot kosilo, ples in seveda razglasitev rezultatov, odvija kar v velikem zimskem vrtu Modre lagune.

Veseli smo, da se je tudi letošnjega srečanja udeležilo več kot 250 udeležencev, med katerimi so bili letos izjemoma tudi gostje Sindikata poljskih prometnikov. Seveda niso manjkali  tudi gostje Sindikata prometnika vlakova Hrvatske (SPVH), ki pa za razliko od prejšnjih let, letos niso imeli svoje nogometne ekipe.

Športno dogajanje se je že tradicionalno začelo z nogometom, kjer je sodelovalo največ ekip, tekmovanje je potekalo tudi v košarki, odbojki na mivki, namiznem tenisu, šahu in pikadu.

 Vsi ostali, ki nismo tekmovali, smo v zimskem vrtu že v dopoldanskem času uživali v glasbi skupine Lotus. Za malico je kuharska ekipa Modre lagune pripravila okusen golaž s polento, popoldan pa so bile na voljo vse možne dobrote z žara. Skratka, težko bi našli lačnega ali žejnega. Pred razglasitvijo rezultatov se je vodstvo sindikata, ob bližajoči se 100. številki glasila Prometnik, s posebno plaketo zahvalila vsem njegovim dosedanjim urednikom. Seveda tudi letos ni manjkalo žrebanje nagrad (letovanje v Moravskih in Atomskih Toplicah, Zrečah, moške in ženske softshell jakne, kopalne karte v Zrečah in Modri laguni itd.). Zabava se je nadaljevala vse do 17. ure, ko so se morali prvi udeleženci odpraviti proti domu. Vsi tisti, ki smo organizacijsko pripravili srečanje, upamo, da je tudi letošnje srečanje opravičilo pričakovanja udeležencev, če se nam morda kaj ni posrečilo, pa se seveda za to iskreno opravičujemo.

 Na svidenje zopet v juniju 2014.

 Rezultati po panogah:

 NOGOMET

1.      Mesto: OO Celje

2.      Mesto: OO Nova Gorica

3.      Mesto: SVSŽ

 

KOŠARKA

1.      Mesto: OO Postojna

2.      Mesto: OO Celje

3.      Mesto: SPVHŽ

 

NAMIZNI TENIS

1.      Mesto: SVSŽ

2.      Mesto: OO Maribor

3.      Mesto: OO Celje

ODBOJKA NA MIVKI

1.      Mesto: OO Celje

2.      Mesto: OO Jesenice

3.      Mesto: OO Novo Mesto

 

ŠAH

1.      Mesto: OO Zalog

2.      Mesto: OO Postojna

3.      Mesto: OO Celje

 

PIKADO

1.      Mesto: Cmok Jakec – OO Celje

2.      Mesto: Fegeš Hrvoje – SPVHŽ

3.      Mesto: Šmid Aleksander – SVSŽ

 

Skupni zmagovalec športnih iger Sindikata železniškega prometa Slovenije 2013 je OO Celje.

 Jože Skubic, sekretar SŽPS

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.