Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Zadnja tura Branka Kranjca

17. novembra, 2012

Dne 12.10.2012 se je, z odhodom vlaka 158 »CROATIA«, od aktivnega službovanja na delovnem mestu prometnika, poslovil naš sodelavec Branko KRAJNC ter pričel s pripravami na zaslužen odhod v pokoj, ki ga je nastopil z začetkom meseca novembra.

Leta 1958 rojenega Partinjčana, je po osnovni šoli pot odpeljala na šolanje na takratno Srednjo železniško šolo v Maribor. Leta 1976 je začel s svojo kariero vlakovnega odpravnika na postaji Maribor Studenci. V času svoje poti na železnici je delal na različnih postajah od Pesnice, Šentilja, Ruš, Rute, Podvelke, Vuhreda, Vuzenice, Tezna do Maribora, kamor je prispel leta 1982 in delal vse do svoje upokojitve. Vzgojil je mnogo mladih pripravnikov. Vsi, ki so imeli čast delati z njim, pa se ga spominjajo kot veselega in polnega humorja.

Branko, upamo, da bo tvoj odhod v pokoj nova prelomnica v tvojem življenju, ki jo boš užival čim dlje in da se boš z veseljem spominjal dni, ki si jih preživel med nami ter nas še kdaj prišel pogledat.

Tvoji sodelavci

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.