Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Predpraznično srečanje OO SŽPS Zidani Most

8. januarja, 2019

Tudi ob koncu preteklega leta smo se tradicionalno srečali članice in člani OO SŽPS Zidani Most. V Sevnici smo se zbrali v petek, 14. decembra. Udeležba je bila zelo dobra, saj se nas je zbrala polovica vseh članic in članov OO. Pridružili so se nam tudi upokojeni podporni člani.

Najprej smo se zbrali v Bowling Deluxe, kjer smo se dve uri preizkušali v igri bowlinga. Malo zares (ko nam je šlo dobro) in malo za hec (ko so bili meti slabi). Veljalo je pravilo: važno je sodelovati in ne zmagati. Kljub temu so bili zmagovalci upravičeno deležni aplavza in čestitk.

Po igri smo se preselili v bližnji hotel Ajdovec v restavracijo Ajda. Restavracija je popolnoma prenovljena in mi smo bili med prvimi gosti. Lepo urejen prostor, ruski bife in glasba so naredili srečanje še bolj slovesno in prijazno.

Predsednik OO je pozdravil vse prisotne, se zahvalil za lepo udeležbo in za zvestobo ter delo v našem sindikatu. Posebno zahvalo je namenil vsem, ki so dolga leta, desetletja zvesti našim vrstam, in izrekel posebno dobrodošlico novim članicam in članom. Dejal je, da verjame, da lahko skupaj naredimo še veliko dobrega. V letu 2018 se je članstvo v OO SŽPS Zidani Most povečalo za 75 %. Nato je zaželel lepe praznične dni in vse dobro v letu, ki trka na vrata. Sledilo je še razdelitev daril, ki sta jih prispevala tako glavna pisarna kot sam OO.

Sekretar sindikata Jože Skubic je voščil v svojem imenu in v imenu vodstva našega sindikata. Na kratko se je dotaknil tudi aktualnih tem in problemov v našem sindikatu in podjetju.

Večer je minil v prijetnem razpoloženju, kramljanju in dobri volji. Res je bilo čutiti pozitivno energijo, ki je še kako potrebna za vsakega izmed nas in celoten OO.

Besedilo: Miran Prnaver
Foto: Robert L. Horvat

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.