Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Prednovoletno srečanje OO Zidani Most

10. januarja, 2018

Tudi ob koncu preteklega leta smo se tradicionalno srečali članice in člani OO SŽPS Zidani Most. Zbrali smo se v petek, 22. decembra, zvečer v gostišču Hochkraut v Tremarju pri Celju. Udeležba je bila zelo dobra, saj se nas je zbralo več kot polovica aktivnih članic in članov OO. Prav posebej smo bili počaščeni, da so bile tokrat z nami vse naše članice. Pa tudi upokojeni člani so bili vsi prijavljeni, a je nazadnje eden manjkal, ker je imel nepredvideno pot v tujino. Lepo je bilo, ker sta bila z nami tudi sekretar sindikata Jože in naš delavski direktor Matjaž. Ponudba gostišča je bila na zelo solidni ravni, prav tako je bila v sosednjem prostoru živa glasba, ki je na plesišče privabila vse tiste, ki jim ples pomeni posebno sprostitev in užitek.
Predsednik OO Miran je pozdravil vse prisotne, se zahvalil za lepo udeležbo in za zvestobo ter delo v našem sindikatu. Zaželel je lepe praznične dni in vse dobro v letu, ki trka na vrata. Jože in Matjaž pa sta se poleg voščila in lepih želja dotaknila tudi aktualnih tem in problemov v našem sindikatu in podjetju.
Večer je minil v prijetnem razpoloženju, kramljanju in dobri volji. Res je bilo čutiti pozitivno energijo, ki je še kako potrebna za vsakega izmed nas in celoten OO. Ko smo spontano zapeli eno izmed znanih pesmi ansambla Slapov, tudi Jože ni mogel iz svoje kože in je skupaj z nami zapel svojo in našo popularno pesem Ne reci nikdar. Mi pa smo rekli, da se naslednjega leta zopet srečamo.

Besedilo: Miran Prnaver
Foto: Boštjan Povše

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.