Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Športno družabno srečanje v Rovinju

9. oktobra, 2017

Na povabilo Sindikata prometnika vlakova Hrvatske, se je na pot tradicionalnega druženja in športnih iger v Rovinj podalo šest predstavnic nežnejšega spola in dva moška predstavnika sindikata SŽPS. Sindikat prometnika vlakova Hrvatske je ob tem obeležil tudi dvajset letnico delovanja sindikata, kar se je odrazilo v svečani zaključni prireditvi.
Poleg domačinov in predstavnikov SŽPS so se tradicionalnega druženja in športnih iger udeležili še predstavniki sindikatov Srbije, Poljske ter Bosne in Hercegovine, zato se nas je na zaključni prireditvi zbralo okoli 400 udeležencev.
Predstavniki SŽPS smo domov s športnega dela druženja prinesli kar nekaj pokalov (skupaj 7). Predsednik sindikata SŽPS je prinesel najžlahtnejši pokal v šahu, ženske pa pod vodstvom selektorja Igorja v metanju pikada in igranju odbojke na mivki nismo imele konkurence in smo tako osvojile v teh igrah vse tri možne pokale. V ostalih igrah nismo sodelovali, saj smo nekaj pokalov morali pustiti še ostalim udeležencem.
Druženje pa ni bilo le športno in družabno, ob tem so med predstavniki vseh sindikatov udeležencev potekali resni pogovori o tesnejšem sodelovanju med sindikati Evrope in o ustanovitvi zveze sindikatov prometnikov vlakov Evrope.
Srečanje je minilo v dobrem in prijetnem vzdušju, zato so tudi vtisi udeleženk in udeležencev zelo lepi in v imenu vseh udeležencev hvala vodstvu sindikata SŽPS za to izkušnjo.

Besedilo: Albina Novak in Milorad Šljivić
Foto: spletna stran Sindikata prometnika vlakova Hrvatske in Milorad Šljivić

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.