Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Smučanje v Avstriji

15. februarja, 2015

Kot je za enodnevne izlete, ki so izven naše države, običajno, smo se na smučanje v Avstrijo odpravili že zgodaj zjutraj. Tudi letos smo smučanje organizirali SŽPS OO Celje, SVSŽ in SSSLO.
Za športne dejavnosti na prostem je pomembno vreme, in tokrat je bil res lep sončen dan. Zahvala udeleženkam, ki so pri organizaciji poskrbele za tako čudovit dan.
Dobrega vzdušja na avtobusu nam ni pokvarilo niti polurno čakanje pred predorom Karavanke.
Smučanje na smučišču Heiligeblut, pod najvišjim vrhom Avstrije 3798 metrov visokim Velikim Klekom (Grosglockner), je bilo res prijetno. Na urejenih progah, kjer se smučišče razteza od 1300 metrov in vse do 2900 metrov nadmorske višine, na 55 kilometrih urejenih prog, je en smučarski dan skoraj premalo, da presmučaš vse proge.
Po prijetnem celodnevnem smučanju smo se domov odpravili v spremstvu harmonikarja, ki je na poti nazaj pripravil prijetno vzdušje in kar nekaj udeležencev se mu je pridružilo s petjem.
Že zdaj držimo pesti, da nas bo naslednje leto spremljalo takšno vreme kot letos, za dobro voljo pa ni skrbi.

Edvard Kostić

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.