Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Predpraznično srečanje OO SŽPS Zidani Most

28. decembra, 2014

Tako kot vsako leto, smo se članice in člani OO Zidani Most srečali ob iztekajočem se letu. Dobili smo se v petek,  19. 12. 2014,  v Bowling De luxe v Sevnici. Na tej lokaciji smo bili že lansko leto.
Najprej smo na treh stezah dve uri »bowlali«. Bowlinga se je udeležila večina prisotnih članic in članov, ostali pa so bili  navijači. Glede na naše amaterske izkušnje, so  bili rezultati na zelo zavidljivi ravni. Sicer pa je tukaj res veljalo olimpijsko načelo: »Važno je sodelovati, in ne zmagati«. To se  je videlo tudi po tem, kako smo bili vsi veseli, če je komu uspelo zbiti vseh deset kegljev. Takoj je bil deležen čestitk in aplavza.
Po dveh urah smo bili kar malo utrujeni in tudi kaka mišica se je že čutila ali vsaj oglašala.
Pridružilo se nam še je nekaj članov, ki so prišli iz dnevne izmene, prispel je tudi naš predsednik sindikata Matjaž Skutnik.
Pred zasluženo večerjo je predsednik OO Miran Prnaver povedal par pozdravnih besed, izrazil je veselje nad zelo dobro udeležbo na  srečanju in voščil ob prihajajočih praznikih. Za njim je besedo povzel še Matjaž Skutnik. Na kratko je strnil dogajanje v letošnjem letu na železnici in se dotaknil aktivnosti našega sindikata. Naštel je bistvene uspehe, ki smo jih sindikati letos dosegli na SŽ. In tega je res kar veliko, tako da lahko govorimo kar o letu debelih krav. Seveda pa se bo potrebno v prihodnosti še kar naprej truditi.
Po okusni večerji  se je nadaljevala  vesela debata, osmerica se je odločila še za eno rundo bowlinga. In kar naenkrat se je ura približala polnoči, ko smo naše srečanje zaključili. Do konca naslednjega leta, ko se predvidoma zopet srečamo, pa upamo in si želimo, da bi bili zdravi in zadovoljni.

Miran Prnaver

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.