Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Predpraznično sindikalno srečanje OO SŽPS Zidani Most

6. januarja, 2014

Tudi letos smo se tradicionalno, kot že vrsto let doslej, srečali člani OO SŽPS ZM na srečanju članstva pred zaključkom leta. Tokrat je srečanje potekalo malo drugače kot v preteklosti. V petek, 20. decembra, smo se pozno popoldne najprej dobili na bowlingu v Sevnici. Te tekme se je udeležilo kar tri četrtine vseh udeležencev zaključka. Dve uri smo se razgibavali, nasmejali pa tudi naužili kar malo tekmovalnega duha. Čeprav večina ni imela posebnih izkušenj z bowlingom,  so bili rezultati več kot dobri. Vendar je ta večer še posebej veljalo olimpijsko načelo »važno je sodelovati, ne zmagati«.

Potem je v istem lokalu sledila še večerja in družabno srečanje.

V pozdravnem nagovoru se je novi predsednik OO SŽPS Zidani Most Miran Prnaver zahvalil prejšnjemu, Dolfiju Teržanu, za večletno prizadevno, odgovorno in predano vodenje OO. Sledila je zahvala novemu predsedniku NO SŽPŠ Zidani Most Boštjanu Povšetu za organizacijo predprazničnega srečanja in pa lepe želje za prihajajoče praznične dni in leto, ki prihaja.

V nadaljevanju se nam je pridružil še predsednik našega sindikata Matjaž Skutnik. Predstavil nam je trenutno dogajanje v sindikatu in na Slovenskih železnicah, nam voščil in zaželel vse dobro v prihodnje.

Miran Prnaver

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.