Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

EKO maraton 2012 v Mariboru z udeležbo naših članov

14. novembra, 2012

Zdrav način življenja in spoštovanje do narave, je v stoletju v katerega smo stopili, postal zelo priljubljen, sčasoma, pa bo verjetno postal nujen, če bomo želeli ohraniti nivo kakovosti življenja na sedanji ravni. Prav to je moto EKO maratona, ki se je odvil v Mariboru v mesecu septembru 2012. Namen maratona je bi udeležba široke športno rekreativne skupine ljudi. Kar jim je tudi uspelo, saj se je maratona udeležilo več tisoč kolesarjev.

Kolesarski maraton je potekal od Maribora in se nadaljeval v smeri Kamnice in na točki, kjer je bil nekoč mejni prehod Juri vstopil v Avstrijo, povratek, pa je bil speljan po Dravski dolini do Maribora.

Prireditve, s plemenitim namenom, ki je potekala v lepem vremenu in v prijetnem vzdušju, so se udeležili tudi naši člani. S prepoznavnim dresom našega sindikata. Upamo, da se na EKO maratonu 2013 dobimo še v večjem številu.

Edvard Kostić

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.