Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Predstavitev OO Koper

SEDEŽ OO:

Na postaji Koper, Srmin 7, 66000 Koper

Predsednik OO:

Dušan Kokol, prometnik postaje Koper
Regentova 10, 6280 Ankaran
Kontakt: 070 560 780

Struktura OO Koper:

Prometniki, prodajalka v PIC-u, premikači, delavci v ŽIP-u, strokovni sodelavec

Člani IO Koper:

Magda Čepar…podpredsednik
Bojana Kocjančič…blagajnik
Darja Babuder…predsednik nadzornega odbora
Zemljepisno območje OO:

OO Koper pokriva samo območje postaj Koper potniška in tovorna postaja.

Predstavitev postaje Koper

Članek dodan dne 15 jan, 2013 v OO Koper - postaje

Predstavitev postaje Koper

Mogoče je ironično vendar resnično, da našo ljubo Slovenijo upodablja kokoš. In prav tako dejstvo, da nam prav tam kjer smo mi nese jajca-zlata jajca. Vsaj kar se železnice tiče. Le kdo, pa naj bo železničar ali ne, še ni slišal za tovorno postajo Koper. Vsi veste, da je Koper prioritetni element v sistemu slovenskih železnic, da pa se tega ne zavedajo vsi, boste ugotovili iz tega članka, katerega namen je prav to…približati vam proces dela v Kopru. Nadzorna postaja Koper obsega poleg potniške postaje še tri območja in...

Več...