Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Tradicionalno srečanje ob dnevu žena

Tradicionalno srečanje ob dnevu žena

Kot vsako leto, je tudi letos naš sindikat organiziral tradicionalno srečanje članic ob dnevu žena. Organizacijo srečanja je prevzel OO Jesenice. Ogledali smo si Bled, povzpeli na blejski grad ter seveda pokusili tradicionalno blejsko kremšnito. Prijeten dan smo zaključile v gostilni nekdanje uspešne smučarke Alenke Dovžan na Jesenicah. Preživele smo lep dan, odmaknjene od vsakdanjih skrbi. Vsem, ki ste kakorkoli sodelovali pri organizaciji srečanja gre vsa pohvala. Več o našem druženju pa izveste v naslednji številki časopisa Prometnik.

Besedilo: Albina Novak
Foto: Andrej Srebot