PROTESTNE DEMONSTRACIJE SINDIKATOV – 18.01.2017

Sindikati s članstvom zaposlenimna težkih in zdravju škodljivih delovnih mestih oz. delovnih mestih, ki jih po določeni starosti ni moč zanesljivo opravljati (policisti, vojaki, rudarji, gasilci, strojevodje, premikači, prometniki, vozovni pregledniki, vlakovodje,piloti, vozniki, delavci v železarnah, delavci v kemični industriji, steklarji, peki, pravosodni policisti, cariniki, šoferji,  …) bomo

v sredo, 18. januarja 2017 ob 11. uri pred ministrstvom za delo

pripravili protestne demonstracije, s katerimi bomo javnost opozorili, da smo

PROTI NIŽANJU PRISPEVNE STOPNJE IN PROTI VIŠANJU STROŠKOV UPRAVLJAVCA

Plakat-protestne demonstracije sindikatov