Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

OO Zidani Most vabi na izlet v Maribor

OO Zidani Most vabi na izlet v Maribor

Potovanje začnemo na železniški postaji Zidani Most, kjer se bomo z vlakom  ob 12. uri odpeljali proti Mariboru. Po sprehodu do starega mestnega jedra si bomo pod strokovnim vodstvom ogledali Maribor s številnimi znamenitostmi in lepotami.  Nato nas bo po prestolnici Štajerske popeljal še  vlakec Jurček, ki vozi po mariborskih ulicah.  Kot se spodobi za železničarje, si bomo ogledali tudi Center vodenja prometa (CVP)   na postaji Maribor.
Sledila bo še večerja v eni od gostiln v središču mesta.
Povratek proti domu bo predvidoma okrog 20. ure.
Prijave sprejemamo najkasneje do 03. 10. 2016 (ponedeljek) na telefonsko številko 041 864 900  (Miran Prnaver) ali CP Zidani Most (ŽAT 32 361).

Več si oglejte v priponki

Organizacijski odbor OO Zidani Most

Izlet OO v Maribor 2016