Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Trogir 2012

Trogir 2012

Tudi letos septembra smo se člani SŽPS odzvali vabilu na tradicionalne športne igre naših kolegov iz SPVH (Sindikat prometnika vlakova Hrvatske) v Trogirju.

Kljub majhnemu številu udeležencev iz našega sindikata, pa so naši člani – vrli športniki priborili velike dosežke.

Dosegli so: 1. mesto v malem nogometu (veselje je bilo navijati za vas fantje), 1. mesto v odbojki (res ste poskrbeli za izjemen spektakel ), 3. mesto v šahu (Milorad Šljivić), pokal najboljšemu strelcu na gol ( Damjan Drole) in pokal najboljšemu, po »rokah hodečemu« vratarju ( Aleš Močnik). Vsekakor zavidanja vredno in nadvse pohvalno – bravo fantje!