Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Skupščina 2015

Skupščina 2015

V petek, 24.4.2015 je potekala redna letna skupščina SŽPS. Na skupščini je predsednik Matjaž Skutnik predstavil svoje delo in delo sindikata v letu 2014.

Predstavljeno je bilo finančno poslovanje v letu 2014 in predstavljen finančni plan za leto 2015.

V letošnjem letu praznujemo 25-to obletnico ustanovitve našega sindikata.

22. januarja 1990 se je zbrala množica vlakovnih odpravnikov, operativnih pomočnikov in dispečerjev iz celotne Slovenije in Istre. Takratna odločitev je bila soglasna: ustanovil se je NEODVISNI SINDIKAT VLAKOVNIH ODPRAVNIKOV SLOVENIJE IN ISTRE, postal pa je temelj današnjega sindikata. Za nami je že dobrih 25 let. Predsednik je ob jubileju čestital vsem našim članicam in članom.