Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Zaključek OO Celje

Zaključek OO Celje

Leto se počasi bliža koncu in člani SŽPS OO Celje smo se v soboto, 13.12.2014, zbrali na zaključni zabavi sindikata.

Že nekaj let se za zaključek leta zberemo v gostišču Hochraut v Tremerjah.

Mesec  december je pravšni čas, da se sodelavci družimo tudi izven službe in se pogovorimo tudi o manj formalnih  (službenih) temah. Obudimo dogodke skozi leto in se spomnimo na vse lepe trenutke odhajajočega leta. Se nekoliko poveselimo in se z optimizmom  počasi ozremo proti prihajajočemu letu.

V prijetnem vzdušju, dobri jedači in pijači, smo druženje preživeli do jutranjih ur. Prijetna glasba nas je pritegnila na plesišče in večina nas je vztrajala do jutra. Kot običajno smo člani sindikata na plesišču vztrajali do konca zabave, tako dolgo, da so glasbeniki prenehali igrati.

Ob slovesu smo si še zaželeli veliko lepega  v pričakovanju, da v prihajajočem letu doživimo veliko lepih izkušenj, tako poslovno kot osebno ter da se na podobnih srečanjih v prihajajočem letu srečamo čim večkrat.

Edvard Kostić