Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Martinovanje OO Koper v Hrastovljah

Martinovanje OO Koper v Hrastovljah

Res je, da  smo letos Martina malo zamudili. Vendar z namenom, da bo le imel dovolj časa mošt pretvorit v dobro vino. Tokrat smo bili bolj kot ne, samo člani OO Koper, pridružila sta se nam le dva prometnika iz Divače in dva upokojenca. Dobili smo se v Hrastovljah, v gostilni Švab. Čeprav vzdušje ni bilo pestro kot po navadi, smo se pošteno najedli, nazdravili, pa tudi malo zavrteli. Kljub temu, da naših moških članov podplati niso ravno srbeli, je naš muzikant Matej vztrajal z nami pozno v noč. Najbolj vztrajni smo zaključili v naši kantini ob pršutu in refošku. Tradicija velja, pa naj bo še tako okrnjena udeležba. Nekateri se pač kljub stanju, ki ni najbolj rožnato, ne damo. Zato komaj čakamo naslednje leto, da dokažemo vsem…dobra volja je najbolja!
Bojana Kocjančič