Športno družabno srečanje na Hrvaškem

Že nekaj let smo se na vabilo s Hrvaške odzvali tako, da smo se udeležili športno – družabnega srečanja sindikata prometnika vlakova Hrvatske, v Trogirju. Ob lepem vremenu in čudovitem podnebju je tradicionalno športno srečanje potekalo v športnem parku hotela Medena. Veliko število udeležencev in gostov iz železniških uprav bivše skupne države ter kolegov iz Poljske, nas je motiviralo, da se v športnem in ”drugem” področju pokažemo v dobri luči ter da dostojno predstavljamo naše barve. Tako kot je to v zadnjem obdobju v navadi, smo tudi tokrat bili ob ”hudih” bojih najboljši v nogometu, 2. v šahu in 2. v odbojki na mivki. Iz naših vrst je ponovno bil najboljši strelec in igralec Marko Kastelic. Po končanem športnem delu smo z ostalimi kolegi nadaljevali druženje in izmenjavo izkušenj pri opravljanju našega poklica.

Kolegom iz SPVH se še enkrat zahvaljujemo za povabilo in srečamo se spet v naslednjem letu.

Jure Buzar