Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Izlet SŽPS OO Celje v Turčijo

Izlet SŽPS OO Celje v Turčijo

V  mesecu maju je OO Celje organiziral tradicionalni izlet v tujino. Tokrat smo se odpravili v Turčijo.

Prvi del poti, od Celje do Budimpešte, smo prepotoval z avtobusom. Pot smo nadaljevali smo z vlakom do Bukarešte. V dnevu, ki smo ga imeli na razpolago, smo si ogledali nekaj znamenitosti glavnega mesta Romunije. Zvečer smo z letalom poleteli proti Carigradu.

Dva dni, kolikor smo bili v Carigradu, smo lahko le ošvrknili nekatere največje znamenitosti mesta, okusili njihovo kulinariko in se predali barantanju na tržnicah kjer je bila velika izbira različnega blaga.

Iz Turčije smo z letalom poleteli v Beograd in se naslednji dan z vlakom vrnili v Slovenijo.

Po 3300. kilometrih dolge poti smo se vrnili polni lepih vtisov in z željo, da se prihodnje leto zopet snidemo na podobnem potovanju.

Edvard Kostić