Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Pohod na Ojstrico

Pohod na Ojstrico

V soboto, 25.8.2012, se nas je 22 pohodnikov zbralo na železniški postaji v Celju, od koder nas je avtobus odpeljal do parkirišča pod planino Podvežak, od tam pa smo sepo cca 4 urah hoje, končno stali  na vrhu lepotice KSA – Ojstrici.. Razgledi so bili popolni. V soncu so se bleščale Planjava, Brana, Turska gora, Rinke, Mrzla gora, Skuta, Grintovec in v daljavi še obe Kočni. Pod nami je ležala Logarska dolina, v njenem zatrepu pa je bučal slap Rinka.Pohod smo zaključili po cca 8 urah hoje pri avtobusu na planini Podvežak s prepričanjem, da nam je tokrat le-ta izjemno lepo uspel. Naslednje leto pa na prvaka Karavank – 2236 metrov visoki Stol.

Adolf Teržan