Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Izlet na Zirbitzkogel

Izlet na Zirbitzkogel

V soboto, 21. septembra 2013, smo se člani O.O. Maribor podali na planinski pohod, na Zirbitzkogel visok 2396 metrov, v sosednji Avstriji. Na postaji Dravograd smo se zbrali ob 6. uri. Krenili smo preko mejnega prehoda Vič proti našemu začetku pohoda. Vodil nas je Zdenko Kupčič, kateri je bil naš član do upokojitve. Vremenska napoved za ta dan je bila lepa, vendar vse bolj, ko smo se približevali pod vrh Zirbitzkogla, je pihal veter. Bila je megla in tudi snežilo je. Ko smo se vračali, od koče nazaj po krožni poti mimo ledeniškega jezera, se je vreme izboljšalo in je posijalo sonce.

Več naj vam povedo fotografije.