Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Zvonko RAPIČ – penzjonist

Zvonko RAPIČ – penzjonist

Novica, da naj bi starodavni koledar Majev za 21.12.2012  napovedoval konec sveta, je marsikoga prestrašila. Po zaupnih podatkih je bil to tudi glavni razlog, da si je ta dan izbral Zvonko RAPIČ kot zadnji dan uspešnega službovanja na naših železnicah.

Le malokdo bi temu verjel. Če pa bo že treba dočakati konec sveta, si je zaželel, da ga dočaka v krogu svojih najdražjih: žene Olgice, dveh otrok in vnukov. Nikakor pa ne smemo pozabiti na njegove živalce v hlevu in v naravi. Teh želja mu nismo mogli preprečiti niti v naši veliki železniški družini, zato smo se mu po odpravi vlaka  »CROATIA«  zahvalili za njegov čas, katerega je do zadnje minute opravljal profesionalno, vse od leta 1982, ko je prišel v to družino.

Konec cikla v majevskem koledarju ni pomenil absolutnega konca, tako tudi Zvonku ta dan pomeni le začetek novega obdobja, v katerem pa mu želimo obilo zdravja in lepih trenutkov v krogu svojih najbližjih.

Če pa boš kaj naokrog hodil, pa boš vedno dobrodošel tudi na železnicah (pa puško kar doma pusti, saj bi se te lahko kateri od ta višjih prestrašil).

Tvoji sodelavci