Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Skupščina OO Pragersko

Skupščina OO Pragersko

V soboto, 15. decembra 2012 so se člani območnega odbora Pragersko srečali na rednem letnem občnem zboru, kjer so se preko poročil seznanili z delom v preteklem letu. Predsednik Borut  Jug  je predstavil svoje delo in delovanje območnega odbora ter sindikata v iztekajočem se letu. Blagajnik Stanko Zebec je podal finančno poročilo o stanju blagajne v preteklem letu. Skrbnik in blagajnik sklada vzajemne pomoči Šparovček, Srečko Rojs pa je podal poročilo o delovanju le tega. Vse skupaj pa je »požegnal« predsednik Nadzornega odbora Zdravko Munda.

Imeli smo dva gosta, predsednika našega sindikata gospoda Matjaža Skutnika in sekretarja Jožeta Skubica. Tako smo iz prve roke zvedeli še kaj več o delovanja sindikata in dogajanjih v Ljubljani.

Da je vse potekalo tako kot treba, pa je skrbela Ivica Unuk kot predsednica delovnega predsedstva.

Več si boste lahko prebrali v zapisniku.