V spomin Igorju Ščuki

V začetku meseca aprila se je v 50. letu starosti od nas poslovil Igor Ščuka, prometnik postaje Sežana.

Vsem bo ostal v spominu kot vesten sodelavec in predvsem iskren prijatelj. Vedno in povsod je bil železničar z veliko dušo in srcem. Njegovih začetkov se spomnimo na postaji Štanjel, kjer je opravljal dela kretnika in prometnika. Svojo pot je nato nadaljeval kot prometnik postaje Nova Gorica, od leta 1996 pa je svoje izkušnje nabiral kot prometnik postaje Sežana. V tem času se je še dodatno izobraževal ter uspešno zaključil fakulteto v Portorožu.

Poklic je opravljal z velikim veseljem. Dejaven je bil še na večih področjih in v svojem prostem času z veseljem delal na domači kmetiji.

Vsi, ki smo imeli ta privilegij, da se nas je dotaknila njegova življenjska pot, mu bomo za vedno hvaležni za dni, ki smo jih preživeli v njegovi bližini. Z Igorjevim odhodom je nastala neskončna praznina, ki jo bomo zapolnili z bogatimi spomini.