Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Martinovanje 2012 v Škocjanu

Martinovanje 2012 v Škocjanu

Spoštovane članice, spoštovani člani Območnih odborov NOVA GORICA, POSTOJNA, SEŽANA in KOPER
Vabimo vas , da se skupaj udeležimo martinovanja na vkljub težkim časom in krizi ki tudi nas železničarje ni obšla. To je tudi razlog več za prijetno druženje in beg od vsakodnevnih skrbi.

Tokratno martinovanje organiziramo v Škocjanu pri Kopru v vinski kleti KRALJ v petek 9. novembra s pričetkom ob 20.30 uri.

Za prevoz članic in članov OO Nova Gorica, Postojna in Sežana je organiziran avtobusni prevoz na relaciji Volčja Draga – Postojna – Divača – Škocjan v prihodu ter na relaciji Škocjan – Divača – Postojna – Nova Gorica – Podbrdo v povratku.

Ostalo poglejte v pdf datoteki: Martinovanje 2012 v Škocjanu