Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Prednovoletno srečanje OO SŽPS Zidani Most

Prednovoletno srečanje OO SŽPS Zidani Most

Krepko smo že zajadrali v leto 2020.

Nehote pogledamo v lansko leto in delamo obračune.

Uspešno je bilo, tole leto 2019, vsaj kar se sindikata tiče.

Udeležili so se spomladanskega pohoda, športnih iger, jesenskega izleta… lepo je bilo.

Ker pa se spodobi, da se leto bolj slovesno zaključi, smo se 20. 12. 2019 srečali na zaključku v gostišču Guliver v Brdcah. Pričakalo nas je lepo urejeno gostišče, prijazno osebje, večerja, ki je bila gurmanski užitek, dobra družba, kateri sta se pridružila tudi delavski direktor Matjaž Skutnik in predsednik sindikata Milorad Šljivić. Miran Prnaver je v svojem nagovoru povedal – tisto o čebelah »ena sama ne more nič, roj čebel pa vse«, tako kot členi v verigi, več nas je, močnejši smo.
Ura je kar prehitro minila in vsi smo si dobre volje zaželeli, da bi leto 2020 bilo vsaj tako dobro, kot je bilo leto 2019.

Zapisala: Tatjana Tržan
Foto: Boštjan Povše in Miran Prnaver