Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Športno srečanje v Rovinju

Športno srečanje v Rovinju

Pred kratkim sem zasledila zanimivo misel, ki govori o nas ljudeh. O staranju in vrednotah, ki se z leti spreminjajo. Starejši kot smo več nam pomeni družina, pozitivni ljudje okoli nas, dobra hrana in prijazna beseda.

Prav to in še kaj smo doživeli na letošnjem srečanju SPVH v Rovinju. Na njihovo povabilo smo se z veseljem odzvali, saj so izkušnje preteklih let čudovite. Odpeljali smo se v pretežno ženski zasedbi. Šest žensk in dva spremljevalca. Poleg družabnega dela je bilo srečanje namenjeno aktualni tematiki v sindikatih in na železnicah nasploh.

Skratka… preživeli smo fantastične tri dni. Predsednik je kot vedno matiral vse po vrsti. Ženska zasedba smo zmagale v hudi konkurenci karaok, odbojki in osvojile častno tretje mesto v pikadu. Torej v vseh disciplinah na katere smo se prijavili smo pustili vtis. Zadnji sončni žarki koledarskega poletja so nas spremljali vse dneve. Ljubitelji morja in sonca smo bili več kot zadovoljni.

Hvala vsem, ki ste bili te dneve del naše celote. Hvala organizatorju SPVH za povabilo.

Za konec priporočam doživetje tudi ostalim. Ne težite preveč za materijalnimi stvarmi, družite se, uživajte v življenju in drobnih rečeh, ter… imejte se radi.

Bojana Kocjančič