Aktualno – OO Ljubljana

Vabilo na Martinovanje

Članek dodan dne 5 okt, 2016 v OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Nova Gorica - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na Martinovanje

OO Ljubljana, OO Zalog, OO Novo mesto, OO Koper, OO Nova Gorica in OO Postojna vabijo svoje članice in člane v deželo Refoška na veselo Martinovanje. Več si preberite v prilogi. Vabilo Martinovanje 2016

Vabilo na izlet z barko

Članek dodan dne 17 avg, 2016 v OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na izlet z barko

SŽPS OO Novo Mesto, OO Zalog, OO Postojna, OO Koper in OO Ljubljana, vabijo svoje članice in člane na izlet z barko ob slovenski obali. Več si preberite v priloženi datoteki. Piknik na barki 2016

Več...

Prednovoletno praznovanje članic in članov SŽPS OO Novo mesto, Ljubljana in Postojna

Članek dodan dne 17 dec, 2015 v OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice

Da se je leto 2015 hitro obrnilo, smo bili mnenja skorajda vsi, ki smo se v soboto, 12.12.2015 zbrali v Trebnjem, v bowling centru Galaksija. Letos so se nam pridružili tudi člani in članice OO Ljubljana in Postojna, prišel je tudi predsednik Matjaž Skutnik. V zelo lepem ”ambijentu”, odlični družbi, glasbi in hrani smo se začeli zbirati po 19:00 uri in nadaljevali rajanje vse do zgodnjih jutranjih urah. Za vsakega od nas se je nekaj našlo; od bowlinga in plesa, do klepeta s starimi znanci in prijatelji. Upam, da smo se vsi...

Vabilo na martinovanje

Članek dodan dne 13 okt, 2015 v OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na martinovanje

OO Novo mesto, Ljubljana, Zalog, Koper in Postojna vabijo svoje članice in člane na veselo martinovanje. Več si preberite v prilogi. Vabilo na martinovanje

Vabilo na piknik na barki

Članek dodan dne 14 avg, 2015 v OO Jesenice - novice, OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na piknik na barki

SŽPS OO Novo Mesto, OO Zalog, OO Postojna, OO Koper, OO Jesenice in OO Ljubljana, vabita svoje članice in člane na piknik na barki. Več si preberite v priloženi datoteki. Piknik na barki 2015

Vabilo na novoletno zabavo

Članek dodan dne 23 nov, 2014 v OO Ljubljana - lokalno

Vabilo na novoletno zabavo

Sindikat železniškega prometa Slovenije, OO Ljubljana vabi vse svoje članice in člane na novoletno zabavo, ki bo dne 27. 12. 2014 ob 19. uri v gostišču PORTAL

Vabilo v Istro na istrsko kulinarično doživetje

Članek dodan dne 11 okt, 2014 v OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Zalog - novice

Vabilo v Istro na istrsko kulinarično doživetje

OO Ljubljana, Novo Mesto in Zalog vabi svoje članice in člane na istrsko kulinarično doživetje v Istro. Več si preberite v prilogi. Vabilo na martinovanje

Vabilo na piknik

Članek dodan dne 30 jul, 2014 v OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na piknik

SŽPS OO Novo Mesto, Zalog in Ljubljana, vabita svoje članice in člane na piknik na barki. Več si preberite v priloženi datoteki. Piknik na barki 2014

Vabilo na ribji piknik na barki

Članek dodan dne 18 jul, 2013 v OO Jesenice - lokalno, OO Ljubljana - lokalno, OO Novo Mesto - lokalno, OO Zalog - lokalno

Vabilo na ribji piknik na barki

SINDIKAT ŽELEZNIŠKEGA PROMETA SLOVENIJE OO NOVO MESTO , OO LJUBLJANA , OO ZALOG IN OO JESENICE ZA SVOJE ČLANICE IN ČLANE ORGANIZIRA RIBJI PIKNIK NA BARKI Dne 28.09.2013. Na ladjo se vkrcamo v Kopru (aperitiv in ribji namaz), vožnja ob slovenski obali, okrepčilo (sardela na žaru, kruh), postanek za kopanje, postanek v enem izmed obmorskih mest, postanek za kosilo na barki, kopanje, in spet malica. ORGANIZIRAN JE AVTOBUSNI PREVOZ: LJUBLJANA – KOPER – LJUBLJANA ODHOD IZ LJUBLJANA OB 8.30 URI PRIHOD V LJUBLJANA OB 20.00 URI PIKNIK NA...

Vabilo na martinovanje 2012

Članek dodan dne 16 okt, 2012 v OO Ljubljana - lokalno, OO Novo Mesto - lokalno, OO Zalog - lokalno

Vabilo na martinovanje 2012

SINDIKAT ŽELEZNIŠKEGA PROMETA SLOVENIJE OO NOVO MESTO , LJUBLJANA IN ZALOG TUDI LETOS ZA SVOJE ČLANICE IN ČLANE ORGANIZIRA MARTINOVANJE KI BO V SOBOTO 10. 11. 2012 NA ŠTAJERSKEM