Predstavitev OO Ljubljana

SEDEŽ OO:

OO Ljubljana ima svoj sedež v Ljubljani, svoje pisarne pa trenutno nimamo.

Predsednik OO:

Miro Krevs, prometnik postaje Ljubljana.
Kontakt: GSM 051-311-124
E-pošta: mirokrevs@gmail.com

Podpredsednik OO:

Gabrijel Šuštar, prometnik postaje Ljubljana.

Člani OO:

Jelka Majer – prodajalka v PIC-INFO Center, Stanko Filipović – nadzorni vodja premika na postaji Ljubljana, Tomislav Milovac – MIKI – kurir, Ivan Trop –  prometnik postaje Ljubljana.

Blagajnik:

Blagajničarka  je Alenka Tržan.

Zemljepisno območje OO:

V našem OO so vključene članice in člani iz postaj Kamnik, Jarše-Mengeš, Domžale, Črnuče, Ljubljana-Šiška, Ljubljana-Moste, PTO Ljubljana-Moste in delovnih mest na postaji Ljubljana. In sicer: prometniki, napovedovalke vlakov, brzojavci, nadzorni vodje premika, premikači, vodje premika in operativni pomočniki šefa postaje. Iz področja prometne operative Ljubljana imamo člane iz vrst dispečerjev, TK-dispečerjev, starejših in glavnih prometnih dispečerjev, tehnologov in referentov. Imamo tudi člane iz uprave in centra za izobraževanje na Aljaževi.

Glavne dejavnosti OO:

Letni program aktivnosti OO za članstvo obsega reševanje tekočih zadev, ki so vezane na delovne pogoje, tehnologijo dela, plačno politiko in socialne razmere. Od aktivnosti, ki pa so namenjene za skupno druženje in sodelovanje  imamo ustaljen sledeči vozni red:

• obdaritev članic v mesecu marcu,
  • poletni piknik,
  • jesenski izlet,
  • božična obdaritev otrok članic in članov v starosti od 1.-7. leta,
  • novoletna zabava,
  • obdaritev vseh, ki so v službi 31.12/01.01. in 01.01.

OO vodi in usmerja pri delu izvoljeno vodstvo, ki se trudi izpolniti zahteve in tudi želje vseh članic in članov. Pri povezovanju in medsebojnem sodelovanju pa se predvsem trudimo enakopravno obravnavati vse zaposlene. Smo tudi donatorji pri vsakoletnem izletu invalidov z postaje Ljubljana. Trudimo pa se, da so vse aktivnosti organizirane tako, da se jih lahko udeleži čim večje število članic in članov.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.