Aktualno – OO Zalog

Vabilo na Martinovanje

Članek dodan dne 5 okt, 2016 v OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Nova Gorica - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na Martinovanje

OO Ljubljana, OO Zalog, OO Novo mesto, OO Koper, OO Nova Gorica in OO Postojna vabijo svoje članice in člane v deželo Refoška na veselo Martinovanje. Več si preberite v prilogi. Vabilo Martinovanje 2016

Vabilo na izlet z barko

Članek dodan dne 17 avg, 2016 v OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na izlet z barko

SŽPS OO Novo Mesto, OO Zalog, OO Postojna, OO Koper in OO Ljubljana, vabijo svoje članice in člane na izlet z barko ob slovenski obali. Več si preberite v priloženi datoteki. Piknik na barki 2016

Vabilo na martinovanje

Članek dodan dne 13 okt, 2015 v OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na martinovanje

OO Novo mesto, Ljubljana, Zalog, Koper in Postojna vabijo svoje članice in člane na veselo martinovanje. Več si preberite v prilogi. Vabilo na martinovanje

Vabilo na piknik na barki

Članek dodan dne 14 avg, 2015 v OO Jesenice - novice, OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na piknik na barki

SŽPS OO Novo Mesto, OO Zalog, OO Postojna, OO Koper, OO Jesenice in OO Ljubljana, vabita svoje članice in člane na piknik na barki. Več si preberite v priloženi datoteki. Piknik na barki 2015

Vabilo v Istro na istrsko kulinarično doživetje

Članek dodan dne 11 okt, 2014 v OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Zalog - novice

Vabilo v Istro na istrsko kulinarično doživetje

OO Ljubljana, Novo Mesto in Zalog vabi svoje članice in člane na istrsko kulinarično doživetje v Istro. Več si preberite v prilogi. Vabilo na martinovanje

Vabilo na piknik

Članek dodan dne 30 jul, 2014 v OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na piknik

SŽPS OO Novo Mesto, Zalog in Ljubljana, vabita svoje članice in člane na piknik na barki. Več si preberite v priloženi datoteki. Piknik na barki 2014

Vabilo na ribji piknik na barki

Članek dodan dne 18 jul, 2013 v OO Jesenice - lokalno, OO Ljubljana - lokalno, OO Novo Mesto - lokalno, OO Zalog - lokalno

Vabilo na ribji piknik na barki

SINDIKAT ŽELEZNIŠKEGA PROMETA SLOVENIJE OO NOVO MESTO , OO LJUBLJANA , OO ZALOG IN OO JESENICE ZA SVOJE ČLANICE IN ČLANE ORGANIZIRA RIBJI PIKNIK NA BARKI Dne 28.09.2013. Na ladjo se vkrcamo v Kopru (aperitiv in ribji namaz), vožnja ob slovenski obali, okrepčilo (sardela na žaru, kruh), postanek za kopanje, postanek v enem izmed obmorskih mest, postanek za kosilo na barki, kopanje, in spet malica. ORGANIZIRAN JE AVTOBUSNI PREVOZ: LJUBLJANA – KOPER – LJUBLJANA ODHOD IZ LJUBLJANA OB 8.30 URI PRIHOD V LJUBLJANA OB 20.00 URI PIKNIK NA...

Vabilo na martinovanje 2012

Članek dodan dne 16 okt, 2012 v OO Ljubljana - lokalno, OO Novo Mesto - lokalno, OO Zalog - lokalno

Vabilo na martinovanje 2012

SINDIKAT ŽELEZNIŠKEGA PROMETA SLOVENIJE OO NOVO MESTO , LJUBLJANA IN ZALOG TUDI LETOS ZA SVOJE ČLANICE IN ČLANE ORGANIZIRA MARTINOVANJE KI BO V SOBOTO 10. 11. 2012 NA ŠTAJERSKEM

Izlet s piknikom na barki

Članek dodan dne 14 sep, 2012 v OO Jesenice - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Zalog - novice

Izlet s piknikom na barki

OO Novo mesto, Ljubljana, Zalog in Jesenice smo za svoje članice in člane v petek 14.9.2012, organizirali celodnevni izlet s piknikom na barki. Dobro se je jedlo, najpogumnejši smo v hladnem morju celo plavali. Zaradi burje nas je premetavalo po barki in zalivalo z mrzlo vodo, prijazni gostitelji pa z vinom. Oblačila so bila zato kmalu prebarvana v temno rdečo barvo, pa tudi barva naših ličnic ni bila nič kaj drugačna. Po končanem izletu smo udeleženci soglasno zatrdili, da so bili vsi dosedanji izleti dobri, da bo pa vseeno ta...