Aktualno – OO Zalog

Martinovanje 2017 – obvestilo o odhodu avtobusa

Članek dodan dne 8 nov, 2017 v Glavni odbor - novice, OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Martinovanje 2017 – obvestilo o odhodu avtobusa

OO Koper, OO Postojna, OO Ljubljana, OO Ljubljana – Zalog ter OO Novo Mesto vabijo svoje člane na veselo MARTINOVANJE. Več na povezavi martinovanje Sežana ž.p. 16.00 Divača ž.p. 16.15 Postojna ž.p. 16.50 Ljubljana ž.p. 17.30

Novoletna zabava 2017

Članek dodan dne 9 okt, 2017 v Glavni odbor - novice, OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Novoletna zabava 2017

OO Koper, OO Postojna, OO Ljubljana, OO Ljubljana – Zalog ter OO Novo Mesto vabijo svoje člane na novoletno zabavo. Več na povezavi novoletna zabava

Martinovanje 2017

Martinovanje 2017

Izlet s piknikom na barki

Članek dodan dne 14 sep, 2012 v OO Jesenice - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Zalog - novice

Izlet s piknikom na barki

OO Novo mesto, Ljubljana, Zalog in Jesenice smo za svoje članice in člane v petek 14.9.2012, organizirali celodnevni izlet s piknikom na barki. Dobro se je jedlo, najpogumnejši smo v hladnem morju celo plavali. Zaradi burje nas je premetavalo po barki in zalivalo z mrzlo vodo, prijazni gostitelji pa z vinom. Oblačila so bila zato kmalu prebarvana v temno rdečo barvo, pa tudi barva naših ličnic ni bila nič kaj drugačna. Po končanem izletu smo udeleženci soglasno zatrdili, da so bili vsi dosedanji izleti dobri, da bo pa vseeno ta...