Predstavitev OO Zalog

SEDEŽ:

OO Ljubljana Zalog ima svoj sedež na postaji Ljubljana Zalog, Zaloška 213b.

PREDSEDNIK OO:

Milorad Šljivić, vlakovni dispečer PO Ljubljana.

KONTAKT: GSM 031 758 555, E-pošta: sljivo.sljivic@gmail.com

PODPREDSEDNIK:

Zoran Serec, prometnik postaje Ljubljana Zalog.

KONTAKT: GSM 041 967 612

GLAVNI ODBOR OO:

Jozo Rašić, Ermin Šljivar, Peter Bučar, Miran Končina, Lukica Ešegović

NADZORNI ODBOR OO:

Ivan Gavranič (predsednik), Draško Kasalović, Janez Skubic.

ZEMLJEPISNO OBMOČJE OO:

OO Ljubljana Zalog pokriva postaje: Sava, Litija, Kresnice, Laze in Ljubljana Zalog.

ČLANSTVO OO:

Člani OO Ljubljana Zalog so zaposleni na različnih delovnih mestih kot so premikači, vodje premika, kurirji, operativni pomočniki, transportni dispečerji, tranziteri, glavni vozovni odpravniki, vlakovni odpravniki, brzojavci, čistilke, nadzorni vodje premika,…

POSEBNOST:

OO Ljubljana Zalog vsakem članu, ki odhaja v pokojnino in je pred tem bil najmanj deset let član  SŽPS OO Ljubljana Zalog podari prstan z logotipom SŽPS.

GLAVNE DEJAVNOSTI OO:

OO posveča posebno pozornost zaščiti članov, izboljšanju delovnih pogojev in tudi  za različne družabne dejavnosti.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.