Aktualno – PO Ljubljana

Na tej strani boste brali o delu in dogajanju v območnem odboru, aktualne informacije in obvestila odbora svojim članom.
Ker so nekatere informacije oziroma obvestila namenjena samo članom, jih bodo lahko gledali in brali samo prijavljeni člani.

Barkolana 2019

Članek dodan dne 22 jul, 2019 v Glavni odbor - novice, OO Jesenice - novice, OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Nova Gorica - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice, PO ljubljana - novice

Barkolana 2019

OO Koper, OO Postojna, OO Nova Gorica, OO Jesenice, OO Ljubljana, PO Ljubljana, OO Ljubljana – Zalog, OO Novo Mesto vabijo svoje članice in člane, da se udeležijo Barkolane – 31.8.2019. Več preberite na povezavi Barkolana. Vabljeni!

Več...