Predstavitev OO Vodstvo postaj

Sedež OO VP:

OO VP nima svojih prostorov, zato za svoje potrebe uporablja sejno sobo sindikatov.

Predsednik OO VP:

Predsednik je Nikolaj Oitzl, vodja nadzorne postaje Jesenice.

Kontakt: 01 29 42 337, 42 435 ali GSM 051 311 088.

E-pošta:niko.oitzl@slo-zeleznice.si

Blagajnik OO VP:

Franc Hribar, prometnik postaje Trbovlje.

Kontakt: 03 29 35 470, 35 478; GSM 031 722 688.

Člani OO VP:

Naše članstvo izhaja predvsem iz nekdanjih šefov nadzorni postaj, namestnikov šefov postaj, tehnologov in operativnih pomočnikov. Ožja člana območnega odbora sta še Edi Ražman Knap, vodja nadzorne postaje Koper in Dragan Jandrič, vodja nadzorne postaje Most na Soči. Kdorkoli bi se želel pridružiti našemu odboru, je dobrodošel. Kontaktira naj s predsednikom.

Zemljepisno območje OO VP:

Člani OO VP smo raztreseni po progah celotne Slovenije, kar nam je v prid pri pridobivanju informacij s terena.

Glavne dejavnosti OO VP:

Glavna dejavnost je vsekakor sindikalno delo, pri katerem je poudarek na zagotavljanju osnovnih potreb in pogojev za delo naših članov.
Brez druženja članov odbora tudi ne gre, zato poskrbimo za srečanja članov enkrat  letno tako, da poleg zabave spoznavamo še druge kraje in njihovo kulturo.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.