Predstavitev OO Postojna

SEDEŽ OO:

OO Postojna ima sedež na postaji Postojna, v prostorih SVOP.

E-pošta:szpsoopostojna@gmail.com

Predsednica  OO:

Vera Opatić – prod. v PIC  na postaji Postojna.

Kontakt: 041 349 239

E-pošta: vera.opatic@gmail.com

Podpredsednica OO:

Silva Kristan, poklicna članica Sveta delavcev SŽ – Infrastruktura, d.o.o

Kontakt: 051 311 159

Člani OO:

Članstvo v našem odboru izhaja pretežno iz prometne strukture. Pri nas pa so tudi profili ostalih služb, ki so zelo dobrodošli.

Zemljepisno območje OO:

OO Postojna zajema območje, zemljepisno gledano železniško infrastrukturo, od postaje Brezovica do postaje Ilirska Bistrica in Sežana.

Glavne dejavnosti OO:

Poleg tega, čemu je sindikat namenjen, so naše dejavnosti usmerjene tudi v to, da se našim članom ponudi vsaj nekaj zabave, oziroma čim več druženja med seboj, saj se tako ohranja kolektivni duh, ki je prepotreben v teh politično razburkanih časih.
Za osmi marec, naše članice obdarimo s krajšim izletom, spomladi imamo lažji pohod, jeseni pa pokušino vina – odpravimo se na »OSMICO«, vmes pa se odpravimo na barko ali pa si privoščimo piknik. Ob koncu leta pride tradicionalna NOVOLETNA ZABAVA, ki je nedvomno zelo uspešna.  To je v glavnem »rdeča nit« delovanja našega OO, vmes pa lahko presenetimo še s kakšnim izletom. Seveda se z veseljem udeležimo prireditev v organizaciji glavne pisarne.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.