Predstavitev OO Nova Gorica

SEDEŽ OO:

OO Nova Gorica ima sindikalno pisarno na železniški postaji Anhovo,Anhovo Vojkova 85.

PREDSEDNIK OO:

Predsednik OO Nova Gorica je BOJAN DROLE, prometnik na postaji Anhovo

KONTAKT: GSM 041 349 287

e-poštni naslov:  bojan.drole@gmail.com

ČLANI OO: Podpredsednik OO Nova Gorica je BENJAMIN JAKOPIČ, SGD Nova Gorica, voznik TMD

BLAGAJNIK OO: MARIJAN ŽURAN

SINDIKALNI ZAUPNIKI SO:

p. Bohinjska Bistrica: Drole Damjan

p. Podbrdo: Volf Borut

p. Grahovo: Mrak Igor

p. Most na Soči: Mavrar Primož

p. Anhovo: Bavdaž Vladimir

p. Nova Gorica: Cvijanovič Milivoj

p. Prvačina: Petkovič Mirko

SGD Podbrdo: Jurečič Jože

SGD Nova Gorica: Jakopič Benjamin

OO Nova Gorica ima že vrsto let ustaljen program s katerim so člani zadovoljni in se vseh aktivnosti tudi udeležujejo.

Začne se z občnim letnim zborom v sredini januarja potem je 8.marcem z udeležitvijo članic na skupnem srečanju ter obdaritvijo članic. Konec maja, oziroma začetek junija je po programu izlet, v sredini junija športne igre, v novembru izlet v toplice in Martinovanje.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.