Aktualno – OO Novo mesto

Vabilo na izlet z barko

Članek dodan dne 17 avg, 2016 v OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na izlet z barko

SŽPS OO Novo Mesto, OO Zalog, OO Postojna, OO Koper in OO Ljubljana, vabijo svoje članice in člane na izlet z barko ob slovenski obali. Več si preberite v priloženi datoteki. Piknik na barki 2016

Več...

Prednovoletno praznovanje članic in članov SŽPS OO Novo mesto, Ljubljana in Postojna

Članek dodan dne 17 dec, 2015 v OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice

Da se je leto 2015 hitro obrnilo, smo bili mnenja skorajda vsi, ki smo se v soboto, 12.12.2015 zbrali v Trebnjem, v bowling centru Galaksija. Letos so se nam pridružili tudi člani in članice OO Ljubljana in Postojna, prišel je tudi predsednik Matjaž Skutnik. V zelo lepem ”ambijentu”, odlični družbi, glasbi in hrani smo se začeli zbirati po 19:00 uri in nadaljevali rajanje vse do zgodnjih jutranjih urah. Za vsakega od nas se je nekaj našlo; od bowlinga in plesa, do klepeta s starimi znanci in prijatelji. Upam, da smo se vsi...

Vabilo na martinovanje

Članek dodan dne 13 okt, 2015 v OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na martinovanje

OO Novo mesto, Ljubljana, Zalog, Koper in Postojna vabijo svoje članice in člane na veselo martinovanje. Več si preberite v prilogi. Vabilo na martinovanje

Vabilo na piknik na barki

Članek dodan dne 14 avg, 2015 v OO Jesenice - novice, OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Vabilo na piknik na barki

SŽPS OO Novo Mesto, OO Zalog, OO Postojna, OO Koper, OO Jesenice in OO Ljubljana, vabita svoje članice in člane na piknik na barki. Več si preberite v priloženi datoteki. Piknik na barki 2015

Rože v Ivančni Gorici

Članek dodan dne 30 okt, 2014 v OO Novo Mesto - novice

Rože v Ivančni Gorici

Nekaj let nazaj smo se na postajah precej trudili za lepo urejenost naših postaj in delovnega okolja. Tega je vse manj, pa sam ne vem zakaj. Da ni vsepovsod tako, nam povedo fotografije iz Ivančne Gorice, kjer se je kolektiv postaje potrudil, da nam pokaže, da spet ni vse tako črno. Čestitamo.

Vabilo v Istro na istrsko kulinarično doživetje

Članek dodan dne 11 okt, 2014 v OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Zalog - novice

Vabilo v Istro na istrsko kulinarično doživetje

OO Ljubljana, Novo Mesto in Zalog vabi svoje članice in člane na istrsko kulinarično doživetje v Istro. Več si preberite v prilogi. Vabilo na martinovanje