Aktualno – OO Jesenice

BARKOLANA 2017 – 16.9.2017 ODPOVEDANA

Članek dodan dne 12 sep, 2017 v Glavni odbor - novice, OO Jesenice - novice, OO Koper - novice, OO Ljubljana - novice

BARKOLANA 2017 – 16.9.2017 ODPOVEDANA

Zaradi napovedi slabega vremena je Barkolana 2017 za dne 16.9.2017 ODPOVEDANA!

BARKOLANA 2017 – PRESTAVLJENA NA 16.9.2017

Članek dodan dne 31 avg, 2017 v Glavni odbor - novice, OO Jesenice - novice, OO Koper - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Pragersko - novice, OO Zalog - novice

Zaradi napovedi slabega vremena je Barkolana 2017 prestavljena na 16.9.2017. OO Koper, OO Postojna, OO Ljubljana, OO Ljubljana – Zalog, OO Jesenice in OO Novo mesto vabijo 16. septembra 2017 vse članice in člane na Barkolano 2017.

Barkolana 2017

Članek dodan dne 27 jul, 2017 v Glavni odbor - novice, OO Jesenice - novice, OO Ljubljana - novice, OO Novo Mesto - novice, OO Postojna - novice, OO Zalog - novice

Barkolana 2017

OO Koper, OO Postojna, OO Ljubljana, OO Ljubljana – Zalog, OO Jesenice in OO Novo mesto vabijo 2. septembra 2017 vse članice in člane na Barkolano 2017. Več na povezavi. BARCOLANA 2017