Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Predstavitev OO Jesenice

Predstavitev OO Jesenice

SEDEŽ OO:

OO Jesenice ima svoj sedež na Jesenicah, svojo pisarno pa ima v CP Jesenice.

Predsednik OO:

Sakib Galić, prometnik  postaje Jesenice.
Kontakt: GSM 051-311-127
E-pošta: sakib.galic@gmail.com

Podpredsednik OO:

Nina Peljhan, prometnica  postaje Jesenice.
Kontakt : GSM 031-721-592

Blagajnik OO:

Nina Peljhan, prometnica  postaje Jesenice.

Člani OO: Jerkovič Slobodan – prometnik postaje Kranj, Žirovc Boris – prometnik postaje Ljubljana Vižmarje, Lužnik Henrik – kretnik postaje Bohinjska Bistrica, Sintič Franci – premikač postaje Jesenice in Kemo Felić – desetar proge postaje Jesenice.

Zemljepisno območje OO:

V našem OO so vključene članice in člani iz postaj Kranj, Lesce Bled, Medvode, Ljubljana Vižmarje, Škofje Loka, Bled Jezero, Bohinjska Bistrica in Jesenice ter delovna mesta na postaji Jesenice. In sicer: prometniki, brzojavci, nadzorni vodje premika, premikači in vodje premika. Iz področja prometne operative Ljubljana pa imamo člana iz vrst progovni prometnik, na postaji Kranj in Škofja Loka imamo blagajničarke. Na postaji Jesenice imamo: transportne komercialiste, tranziterje, vagonske odpravnike, progovne delavce in nadzornike proge. Na postaji Bled Jezero in Bohinjska Bistrica pa imamo kretnike.

Glavne dejavnosti OO:

Letni program aktivnosti OO za članstvo obsega reševanje tekočih zadev, ki so vezane na delovne pogoje, tehnologijo dela, plačno politiko in socialne razmere. Od aktivnosti, ki pa so namenjene za skupno druženje in sodelovanje imamo ustaljen sledeči vozni red:

  • obdaritev članic v mesecu marcu,
  • poletni piknik,
  • jesenski izlet (Martinovanje),
  • novoletna zabava,
  • obdaritev vseh, ki so v službi 31.12/01.01. in 01.01.OO vodi in usmerja pri delu izvoljeno vodstvo, ki se trudi izpolniti zahteve in tudi želje vseh članic in članov. Pri povezovanju in medsebojnem sodelovanju pa se predvsem trudimo enakopravno obravnavati vse zaposlene. Trudimo pa se, da so vse aktivnosti organizirane tako, da se jih lahko udeleži čim večje število članic in članov.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.