Predstavitev OO Jesenice

SEDEŽ OO:
OO Jesenice ima svoj sedež na Jesenicah, svojo pisarno pa ima v CP Jesenice.

Predsednik OO:

Antonio Barukčić, prometnik postaje Jesenice
Kontakt: GSM 040/572-927
E-poštaantonio.barukcic@slo-zeleznice.si

Podpredsednik OO:
Zdravko Basara,
prometnik postaje Jesenice
Kontakt : GSM: 040/354-688

Predsednik NO OO:
Alojz Rekar,
 EE Jesenice

Blagajnik OO:
Nina Peljhan
, prometnica postaje Jesenice

Člani OO: Sanel Cepić, Nataša Lešnik, Mario Mišurić, Alojzij Rekar.

Zemljepisno območje OO:

V naš OO so vključene članice in člani iz postaj Ljubljana Vižmarje, Kranj, Jesenice in Bohinjska Bistrica, ki delajo na različnih delovnih mestih v družbah SŽ-Infrastruktura, SŽ-Tovorni promet, SŽ-Potniški promet ter v družbi SŽ-ŽIP.

Glavne dejavnosti OO:

Letni program aktivnosti OO za članstvo obsega reševanje tekočih zadev, ki so vezane na delovne pogoje, tehnologijo dela, plačno politiko in socialne razmere. Od aktivnosti, ki pa so namenjene za skupno druženje in sodelovanje pa imamo ustaljene sledeče aktivnosti:

• obdaritev članic v mesecu marcu,
  • poletni piknik,
  • jesenski izlet (Martinovanje),
  • novoletna zabava,
  • obdaritev vseh, ki so v službi 31.12/01.01. in 01.01.

OO vodi in usmerja pri delu izvoljeno vodstvo, ki se trudi izpolniti zahteve in tudi želje vseh članic in članov. Pri povezovanju in medsebojnem sodelovanju pa se predvsem trudimo enakopravno obravnavati vse zaposlene ter, da so vse aktivnosti organizirane tako, da se jih lahko udeleži čim večje število članic in članov.

Predstavitev postaje Jesenice

Članek dodan dne 21 jan, 2015 v OO Jesenice - postaje