Kolesarjenje po Prlekiji

V soboto, dne 13.05.2017, smo se člani OO Pragersko udeležili že tradicionalnega kolesarjenja, tokrat po Prlekiji.
Zjutraj smo se dobili na železniški postaji Ljutomer in se odpeljali mimo Stročje vasi proti Kogu, kjer smo po vzponu imeli prvi postanek. Nato smo se odpeljali do Šalovec, kjer nas je pričakal, zdaj že bivši sodelavec, Stanko z ženo Darinko. Postregla sta nas z domačo »hajdinsko pogačo« in hladno pijačo. Pot smo nadaljevali do našega končnega cilja v Središču ob Dravi, kjer smo kolesarjenje zaključili v dobri družbi in prijetnem ambientu gostilne Veselko z odlično hrano in pijačo.
Naslednje leto bomo ponovili, pridružite se nam, ne bo vam žal.

Besedilo in foto: Boris Kolman