Prednovoletno srečanje članov OO Zidani Most

V petek, 16. 12. 2016, je potekalo tradicionalno prednovoletno srečanje članov, ki ga OO Zidani Most organizira vsako leto v želji, da se zaposleni družimo in preživimo nekaj prostega časa skupaj tudi izven službenih prostorov.
Letos je Jure z izbiro lokacije popolnima zadel. Terme Roma pri Rimskih Toplicah so namreč znane po svoji postrežbi  in po večerji nas je bilo vseh petindvajset enotnih, da je hrana tukaj res dobra.
eseli nas, da je bilo letos med nami tudi nekaj novih obrazov, ki smo jih bili še posebej veseli. Pozdravili smo tudi delavskega direktorja SŽ-Infrastruktura, ki si je vzel čas in se poveselil z nami. Ne glede na vse, kar se dogaja okoli nas, je  druženje pomembno, saj utrjuje vezi, ki si jih tkemo po službeni plati.  Člani OO Zidani Most smo na srečanju dobili tudi darila, ki jih je letos prispevala glavna pisarna SŽPS, in pa darila, ki jih je prispeval območni odbor Zidani Most.
Seveda se je srečanje zavleklo pozno v noč, ampak takšen je bil tudi namen, in prav je tako. In naslednje leto se zopet vidimo …

Besedilo: Dolfi Teržan

Foto: Boštjan Povše