OO Zidani Most vabi na izlet v Maribor

Potovanje začnemo na železniški postaji Zidani Most, kjer se bomo z vlakom  ob 12. uri odpeljali proti Mariboru. Po sprehodu do starega mestnega jedra si bomo pod strokovnim vodstvom ogledali Maribor s številnimi znamenitostmi in lepotami.  Nato nas bo po prestolnici Štajerske popeljal še  vlakec Jurček, ki vozi po mariborskih ulicah.  Kot se spodobi za železničarje, si bomo ogledali tudi Center vodenja prometa (CVP)   na postaji Maribor.
Sledila bo še večerja v eni od gostiln v središču mesta.
Povratek proti domu bo predvidoma okrog 20. ure.
Prijave sprejemamo najkasneje do 03. 10. 2016 (ponedeljek) na telefonsko številko 041 864 900  (Miran Prnaver) ali CP Zidani Most (ŽAT 32 361).

Več si oglejte v priponki

Organizacijski odbor OO Zidani Most

Izlet OO v Maribor 2016